Exercitiul este mama invataturii! Indiferent daca vrei sa exersezi tehnici noi de machiaj, daca vrei sa inveti sa pui gene false, sa tatuezi sprancene sau sa inveti cum sa aplici tratamente faciale ca un profesionist Lila-Rossa iti pune la dispozitie instrumente de practica profesionale.

Pentru aplicarea si indepartarea machiajului de pe capul de practica, e nevoie sa fii informata in privinta catorva aspecte. Manechinul poate fi pregatit cu un strat foarte subtire de lotiune hidratanta, urmata de aplicatiile machiajelor. Poti indeparta cu usurinta machiajul folosind servetele umede demachiante sau sapun lichid diluat. Pentru hidratare, poti utiliza un hidratant ieftin, doar ca sa exersezi aplicarea produselor cosmetice.

Fii un makeup artist iscusit si formeaza-ti mana pe unul dintre modelele de cap practica machiaj! Pune-ti simtul simetriei, al culorii, al frumusetii si al formei in practica! Alege din diversitatea de modele de ustensile gene false si exerseaza acum pe modelul de cap practica gene false pentru a completa un makeup irezistibil. Pune-ti in practica pasiunile!

Transport gratuit la comenzi peste 299 lei!

Discount 46%
74.20 Lei 39.99 Lei
Momentan Indisponibil
MarcaBest Tip produsPrimer Greutate15 g MaterialPlastic SetNu
Product filters
Tip produs
    Afiseaza toate (11)
Marca (1)
Material
Set