In orice salon de infrumusetare trebuie sa fiti primiti cu promptitudine si profesionalism de catre personalul salonului. Trebuie sa va interesati inainte de a face o programare despre ce servicii ofera si ce calitate au acestea. In ziua de azi este foarte usor sa putem verifica un salon. Un simplu search pe Google va poate ajuta sa vedeti cum arata locatia, dar va ajuta si sa vedeti ce parere au deja despre salon persoane care au fost acolo. Astfel puteti afla daca este un loc in care se pastreaza igiena, daca aveti parte de servicii de calitate sau daca personalul este amabil sau nu.
Un alt aspect foarte important intr-un salon de infrumusetare este dat de ustensilele folosite, daca sunt curatate si dezinfectate si nu in ultimul rand daca sunt folosite ustensile profesionale. De la uscatorul de par pentru coafor care trebuie sa fie unul de calitate, sa aiba mai multe trepte de viteza, pana la foarfecele de tuns sau filat care nu doar ca ar trebui sa fie foarte bine intretinute, dar si dezinfectate. Pentru a functiona corespunzator, foarfeca de tuns se ascute periodic si este tratata cu un ulei special.
Toate ustensilele pentru frizerie sau coafor intr-un salon care se respecta sunt depozitate intr-un ucenic coafor. Acesta este un dulap de plastic care poate avea marginile metalice sau doar intarite din plastic. Este prevazut cu sertare si roti. Sertarele pentru o depozitare a produselor, foarfeca, feon, cleme de par, perii...etc. . Rotitele ucenicului de coafor sunt foarte utile cand doriti sa mutati dulapiorul. Il puteti trage foarte aproape atunci cand doriti sa puneti pe el, orice. Poate fi suport pentru bolul cu vopsea, folii de vopsit, placa de indreptare, tot ce are nevoie un hair stilist.
Totodata numele de ucenic coafor o mai au si ajutoarele la inceput de drum. Atunci cand faci cursurile de coafor si nu ai gasit inca un loc de munca, plus ca nu ai experienta suficienta, practic esti un ucenic in coafor. Adica mana drapta a hair stilistului. Stai pe langa el sa poti invata meserie, dar nu stai degeaba. Pui mana si faci cam tot ce ti se cere. Dupa o perioada de proba, dupa ce capeti putina experianta, vei ajunge sa profesezi in adevaratul sens al cuvantului, si nu vei mai avea nevoie decat de un ucenic coafor cu roti care sa te ajute cu toate produsele.
Nici o postare găsită
Scrie un comentariu